Electric Plast Solutions reprezinta o echipa tanara, ambitioasa, hotarata care pune pe primul plan nevoile clientilor sai.

Stim ca timpul inseamna bani iar experienta noastra din acest domeniu ne-a invatat ca orice intarziere inseamna costuri suplimentare pentru instalatori si de aceea venim in intampinarea dumneavoastra cu promptitudine si seriozitate.

Militam pentru siguranta instalatilor electrice si implicit pentru siguranta vietilor omenesti si de aceea punem accent pe produse de calitate cu proprietati care pot combate eventualele incedii precum: intarzierea la propagarea flacarii, rezistenta la foc sau lipsa halogenurilor in fumul degajat.

Ghidati de aceasta filozofie am reusit si reusim sa fim furnizor de materiale electrice pentru proiecte cu destinatii diferite: scoli, spitale, mall-uri, cladiri rezidentiale si de birouri, rafinarii.

Lucrand cu noi aveti garantia colaborarii cu un partener solid, sigur si serios, garantia achizitionarii de materiale de cea mai buna calitate oferite la un pret corect precum si garantia receptionarii materialelor in timp util.

Echipa Electric Plast va sta la dispozitie pentru intrebari suplimentare precum si pentru cereri de oferta la care vom fi extrem de incantati sa va raspundem. 

Cu stima,

Electric Plast Solutions